Cautare

2202 de rezultate pentru "eforie nord hotelul petrolul" (7.19 secunde)
Astfel, la hotelul Miorita din Neptun, tarifele vor scadea de la 624 lei noi la 503 lei noi pentru seriile din 18 si 24 august si la 458 lei pentru intervalul 30 august - 4 septembrie, preturile fiind valabile pentru o persoana cazata 6 nopti intr-o camera dubla, cu demipensiune.
hotelul Acapulco din Eforie Nord, unde preturile vor scadea in perioada urmatoare de la 872 RON, pentru o serie de 6 nopti, la 816 RON.
Anuntata cu surle si trambite in 2008 ca minunea suspendata ce va strabate semet Bucurestiul pe directia nord-sud si care va rezolva problema circulatiei, autostrada primarului general al Capitalei a sfarsit 2010 prost.
Catalunia, o alta provincie autonoma, din nord-estul Spaniei, lupta pentru independenta totala. ... In acelasi timp, in nord-vestul Frantei, Armata Revolutionara Bretona (BRA) si-a inceput activitatea inca de la inceputul anilor '70.
Afacerea se refera la executia unui proiect de modernizare a Digului de Nord al portului Constanta, investitie initiata de Administratia Portuara in perioada in care la carma statului se afla ultimul Guvern CDR-ist din perioada 1996-2000.
Analiza conditiilor sociale existente ii determina pe conducatorii Sindicatului Minier din Cariera Jilt - Nord sa considere ca munca sindicala desfasurata pana in anul 2007 in aceasta directie poate fi incadrata la parametri de eficienta normala.
Ministerul Transporturilor studiaza posibilitatea finantarii reabilitarii Garii de Nord Bucuresti prin accesarea fondurilor europene, concesionare, parteneriat public-privat sau credite externe, decizia depinzand de studiul de fezabilitate. "Exista in studiu patru variante referitoare la modul in care se sa faca reabilitarea Garii de Nord.
Centrul regional Europe Direct pentru Transilvania de Nord deruleaza, in luna mai, campania "Regiunea Nord-Vest (Transilvania de Nord) este in Europa!
CFR Calatori nu va inchide ruta de cale ferata Gara de Nord - Aeroportul Henri Coanda pe termen scurt, pentru ca in ultimele luni traficul a crescut constant cu circa 6-8%.
Gara de Nord, reconstruita cu ajutorul Belgiei Belgia va sprijini modernizarea Garii de Nord din Bucuresti, in cadrul unui parteneriat public-public pentru dezvoltarea infrastructurii nationale.
Romania - Irlanda de Nord 2-0 Nationala Romaniei a invins Irlanda de Nord cu scorul de 2-0 (0-0), vineri seara pe National Arena din Bucuresti, in preliminariile EURO 2016 la fotbal, si a urcat pe primul loc in Grupa F.
Cel mai mare hotel de 5 stele de pe litoralul romanesc, Hotelul Vega, a gazduit, luni, 11 august a.c., primii sai clienti, cu ocazia deschiderii oficiale.
Dupa ce si-au asigurat domiciliile, cei doi sefi au manevrat de asa maniera lucrurile incat fiica comisarului Vasile Balan sa ajunga sotia lui Ovidiu Brailoiu, la vremea respectiva directorul Inspectoratului Teritorial de Constructii Constanta, actualmente primarul orasului Eforie.
iesi din Eforie Sud si apesi pedala de acceleratie fericit ca ai drum liber. ... Langa biserica, o unitate militara de pompieri, care actioneaza si in Eforie, Costinesti, 23 August, Mosneni, Techirghiol. ... Se va bate de acum cu Eforie, Agigea, Constanta.
Primaria si Consiliul Local Eforie au decis ca toate cuplurile care in cursul acestui an implinesc 40 de ani de casatorie sa fie premiate. Astfel ca, la ceas aniversar, toate aceste cupluri vor primi din partea Primariei orasului Eforie suma de 300 de RON.
Directoarea economica din cadrul Primariei Eforie, studenta de mana cu primarul Un alt tinerel (si nu prea) studios pe bancile facultatilor este si primarul din orasul Eforie, Ovidiu Brailoiu. ... Alaturi de primar, la aceeasi universitate este inscrisa si Viorica Greceanu, directorul economic in cadrul Primariei Eforie.
Primarul Ion Ovidiu Brailoiu acuza patru fosti angajati ai Primariei Eforie, de la compartimentele Juridic si Urbanism, ca ar fi dat ilegal un teren de 5.000 de metri patrati de pe faleza catre Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport (ANEFS).
In urma cu doi ani de zile, ca urmare a controalelor efectuate de Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor, primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu era amendat pentru intarzieri in procesul de improprietarire. ... Totodata, a atras atentia Brailoiu, orasul Eforie a fost "tinta" predilecta a controalelor si sanctiunilor aplicate de ANRP.
Prima gradinita cu program prelungit si-a deschis portile, oficial, ieri, in Eforie Sud. Inaugurata de primarul orasului Eforie, Ioan Ovidiu Brailoiu, unitatea este situata in apropierea Grupului Scolar "Carmen Silva" si deja are inregistrate cu mult peste 50 de cereri de inscriere.
Constituirea Consiliului Local Eforie a pus la incercare nervii democrat-liberalilor, singurii care s-au prezentat la apel. ... Primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, a precizat ca lipseau mai multi consilieri si de aceea s-a decis amanarea.
google-analytics.com